Абонирай се за съобщения
30.11.2019Г. София. Развитие на интуицията.Как да правим това,което другите не могат.Д-р. Александър Литвин
30.11.2019Г. София. Развитие на интуицията.Как да правим това,което другите не могат.Д-р. Александър Литвин
 
Как влияе миналото на настоящето и бъдещето? Съдбата на предците и нашата.... Развитие на интуицията и още..
( надолу в текста има още информация) 
 
Това са специалните теми и мастерски класове на човек със свръх способности обучаващ десетки хора, учени и изследователи в Европа и извън континента. В България се появи шанс за среща и получаване на умения от топ - прогностика, човека с невероятни възможности - д-р. Александър Литвин.
 
 
Събитието: "Интуицията - как да правим това, което другите не могат" е първото в България. Провежда се в х-л.Хемус на 30.11.2019г. от 12:00ч.
То има своето продължение на другия ден но в степен Мастерски клас - само за 20 човека и с допълнително заплащане. Това е начина и изискванията на екипа на д-р.Александър Литвин. Повече информация ще получите, ако пишете на майла: asen.videlei@abv.bg 
 
Повече за създателя на метода за развитие на интуицията - д-р. Александър Литвин:
 
Военен лекар, писател и изследовател в областта на епигенетиката и гравитационната биология.
Предмет на научен интерес на д-р. Александър Литвин е вълновата цикличност, която управлява не само природата, но и човешкия живот.
 
Методът на д-р. Александър Литвин се основава на изследвания, че по време на раждането човек е изложен на светлинна вълна с определена дължина, която влияе върху характеристиките на възприятието на света, способността му да учи, да усвоява търпение, физическа активност, творческо мислене.
 
Анализира се светлинната характеристика на природата около човека от датата на раждане до дадено събитие или обстановката около дадено събитие.
Това изследване  на Литвин представлява голям интерес от страна на научната и практическата общност.
Тези изследвания вече успешно се прилагат както в медицината, така и в спорта с високи постижения, в обикновения живот, при вземането на решения от всякакво естество. МЕТОДА НЕ Е АСТРОЛОГИЯ ИЛИ НУМЕРОЛОГИЯ.
 
Д-р. Александър Литвин си сътрудничи с руски изследователски центрове и чуждестранни клиники, неговите лекции и майсторски класове се провеждат много успешно в Европа (Германия, Франция, Монако) и САЩ (Сан Франциско, Ню Йорк) и в други страни.
 
„Трябва да възпитаме щастливи, успешни, интуитивни хора. Хората, които трябва да променят този свят през 21 век “, казва д-р. Литвин за своята мисия.
 
Д-р. Александър Литвин:
• Роден на 25 юли 1960 г. в град Троицк, Челябинска област
• Има три висши образования: медицинско, управленско и юридическо. В момента преминава магистърска степен по специалността „Психология“.
• Повече от петнадесет години той оглавяваше медицинската служба на военното поделение в Чукотка. Тогава той работи като началник на отдела за митнически контрол на митнически пост в Троицк.
• Лекции и провеждане на майсторски класове не само в Русия, но и в САЩ, Франция, Монако, Великобритания, Германия.
• Авторът на най-продаваните книги „Няма да бъда по-висок от Бога“ и „Те ще ме намерят сами“, ежегодно издава алманаха „Календар на щастлив живот“.
• В момента живее в Москва, занимава се с изследвания, частна практика и бизнес консултации.
• Александър Литвин е женен, има четирима синове. Тази година той стана дядо.
 
 Цената за първия ден е 36 лв.
 
Събитието в България протича по същия начин, както утвърдения в други държави, а именно:
 
 1.Ден   30.10.2019 
 
11:00 ч. Регистарция
12:00 ч. Начало
 
Д-р. Александър Литвин ще изнесе първата си лекция в България „Интуиция. Как да правят това, което другите не могат. "
 
Продължителност около 4-5 часа с утвърдения преводач и специално запознат с темата, друг известен български изследовател, журналист, библиофил и изследовател - Александър Стойчев.
Може да видите превода му и интересните теми при гостуването на д-р.Александър Литвин в предаванетто по ТВ. Канал 0" - гр. Бургас
 
Д-р. Александър Литвин ще сподели информация, която ще ви помогне да се движите през живота, ще отвори нови хоризонти и ще се предпази от грешки.  
Той ще ви помогне да разберете какво наистина контролира нашите ритми, настроения и емоции и ще даде прости работни препоръки, които всеки може да използва.
 
Също така д-р. Александър Литвин ще може да проведе няколко лични консултации  ( до 20 човека ) в България. Това е втория ден - 01.12.2019.
Повече информация ще получите като изпратите и-майл на: asen.videlei@abv.bg 
 
 
2.Ден 01.12.2019г.
 
14:30ч. Нaчало на мастерския клас на д-р. А.Литвин срещу допълнително заплащане с не повече от 20 човека.
 
Продължителност около 4 часа с преводач.
Повече информация ще получите като изпратите и-майл на: asen.videlei@abv.bg 
Първият ден събитието е около 4-6 часа. Цената за първия ден е само 36 лв. до дата 01.10.2019г.
След тази дата цената е 56 лв.и събитието ще бъде пуснато по другите информационни канали и медии. Mестата са само 90 - 100 за цялата страна!
 
За да участвате в това първо по рода си събитие е необходимо да се направят следните неща:
 
1. да позвъните на 0897 660 662 за наличие на свободни места
2. да изпратите сумата от 36 лв. по следните начини:
 
а) по e-Pay : (КИН):0188054650 - Асен Асенов
 
б) PayPal: asen.paypal@abv.bg
 
paypal.me/videlei
 
в) Revolut : Asen Asenov ...
IBAN : GB32 REVO 00997006 2818 99.
BIC REVOGB21
 
 3. да изпратите мейл на asen.videlei@abv.bg  - със сканиран документ удостоверяващ плащането ( ще се изпраща информация до руския екип ) МОЛЯ САМО НА ТОЗИ МЕЙЛ ИЗПРАЩАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ. Ако решите да изпратите информацияна друг мейл, то си запазваме правото да откажем записване за срещата с д-р. Александър Литвин.
 
Тези 3 начина ще бъдат променени след няколко дни.
 
Повече информация за Александър Литвин може да видите както в българско ТВ.Предаване, така и в други телевизии или youtube канали. Ето примери:
 
 
Може да намерите много повече в мрежата, но Ви съветваме да изгледате българското.
тел. за повече информация: 0897 660 662 Асен Асенов
 
 
ОЩЕ  ОТ МАЙСТОРСКИТЕ КЛАСОВЕ:
 

МАЙСТОРСКИ КЛАС НА АЛЕКСАНДЪР ЛИТВИН "ВЛИЯНИЕ НА МИНАЛОТО ВЪРХУ БЪДЕЩЕТО"

Майсторски клас е възможност за получаване на изключителна информация от д-р. Александър Литвин.

По-подробен анализ на въпросите и обсъждане на конкретни проблеми на членовете на групата.

Индивидуална работа на Александър Литвин с всички, анализ на родословието на семейството и възможност за задаване на личен въпрос.

Семинарът „Влияние на миналото върху бъдещето“ е среща за онези, които разбират стратегическото значение на поддържането на силна и силна система на семейството, рода и рода.

Майсторският клас ще ви помогне да разберете себе си и връзките си с близки. Александър ще ви обясни причинно-следствените връзки и вие ще започнете да се отнасяте по различен начин към живота и интуицията си.

Тази среща е за онези, които разбират стратегическото значение на поддържането на силна и силна система на семейството, клана, клана.

Майсторският клас ще ви помогне да разберете себе си и връзките си с близки. Александър ще ви обясни причинно-следствените връзки, а вие ще започнете да се отнасяте по различен начин към живота и интуицията си.

Ще научите:

Как се разпределя енергията, натрупана в родната система?

Как протича енергийният метаболизъм?

Как да поддържате баланса на системата и да направите семейството си по-силно, по-успешно?

 Продължителност - 4 часа.

Максималният брой участници е 20 души.

Ние също така молим всички гости, ако е възможно, да подготвят родословието си за срещата - дати на раждане и имена на техните предци, по възможност до 4 племена.

Всички данни на участниците в майсторския клас са поверителни, следователно се отнасяйте с разбиране, че аудио и видео запис по време на майсторския клас не са позволени.

 ТОЗИ НАЙСТОРСКИ КЛАС Е ЗА ДРУГ ПЕРИОД. ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ДАТИ ТЕМАТА Е " ИНТУИЦИЯТА. КАК ДА ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ'
Тел. за въпроси 0897 660 662
 
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"