Абонирай се за съобщения
Галя Маджарова - инженер, писател, езотерик, изследовател

Инж. Галя Колева Маджарова е родена и учи във Варна. Висшето си образование завършва в гр. Русе, където живее до 1997 г. Промените я принуждават да изостави работата си на електроинженер и да се занимава с болката на хората (разказала е за този житейски момент в броевете на списанието си „Еликсир на Живота”, Алфиола 2000). След 1990 г. една след друга следват съдбовни срещи в живота й: – с инж. Никола Хлебаров (създателя на билковите тинктури „Еликсир, – с д-р Чаушев – Лечителя и Светеца от св. Влас, който й дава ключ на духовното лечение, – с езотерика инж. Христо Маджаров, с когото слива житейския си път.  
Срещата с Христо Маджаров е повратен момент в живота й, в който натрупаните до тогава интелект, интелигентност, широка обща култура и непреодолим интерес към окултното се подрежда и структурира в нейното съзнание като солидна база за това, за което я подготвя Съдбата – да изяви в книги натрупаната мъдрост.  В нейното списание „Еликсир на Живота”

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"